Kohti kuntavaaleja 2017

Tasan kuuden kuukauden päästä järjestetään kuntavaalit. Huhtikuun 9. kuntalaiset pääsevät antamaan äänensä omalle ehdokkaalleen ja illalla jännitetään ennakkoäänten ja vaalipäiväntuloksia.

Toukokuussa allekirjoitin ehdokassitoommukseni vaaleihin ensimmäisten joukossa, koka halusin osoittaa olevani halukas jatkamaan valtuutettuna myös seuraavalla kaudella. Nyt on aika lähteä pohtim13235655_10153908984649442_8477091944603564371_oaan vaalikampanjaa.

Kulunut valtuustokausi on ollut äärimmäisen mielenkiintoinen. Konkarit sanovat sen olleen myös poikkeuksellinen. On selvitetty kuntaliitoksia ja puhuttu kuntauudistuksesta. Sote-soppaa on keitetty useammankin kerran ja edelleen se on asia, joka on kaikkien huulilla. Kuntavaalit siirrettiin puolella vuodella eteenpäin, maakuntavaalit ovat vielä hieman mysteeri. Lempäälässä Lempäälä-talon ympäristö on saanut jo yleissuunnitelman ja uudelle kirjastolle on luvattu mukava summa valtionapua. Uusi kunnanjohtaja Heidi Rämö on ollut virassaan reilun vuoden ja laittanut todella vauhtia moneen asiaan. Ja sitä draivia meillä edelleen tarvitaan!

Draiviahan minulta ei puutu! Ensimmäisen kauden valtuutettuna olen päässyt mukaan moniin hankkeisiin ja haasteisiin. Tein myös valtuustoaloitteen sähköiseen kokouskäytäntöön siirtymisestä tai edes sen kokeilemisesta. Ja niinhän siinä kävi, että uusi kunnanjohtaja toi mukanaan aimo-annoksen innokkuutta ja nyt kunnanhallitus komeasti jo kokoustaa sähköisten välineiden avulla. Paperipinoja ei ole ikävä!

img_3389Mutta monta kiveä on vielä käännettävä, uutta kulttuuria luotava ja innostumista tartutettava. Haluan, että Lempäälässä asuu jatkossakin Suomen tyytyväisimmät asukkaat. Siksi minä haluan olla jatkossakin mukana!

Tule mukaan vaalikampanjaan, pienikin apu tai tuki on tarpeen ja minulle todella tärkeää. Tai kerro sanoin tai kuvin millainen on sinun #munlempäälä

Ollaan yhteydessä, nähdään ja kuullaan!

Riina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s