Riinasta sanottua

”Aktiivinen, rohkeasti aikaansaava ja asioihin hyvin perehtyvä. Riinalla on halu ja osaamista vaikuttaa yhteisiin asioihimme rakentavasti. Enemmän sillan rakentaja kuin siltoja takanaan polttava. Positiivisviritteinen perheenäiti. Nappivalinta jatkamaan työtä valtuustossa edelleen. Suosittelen lämpimästi!”

Päivi Söderström, pitkäaikainen kunnanvaltuutettu, Lempäälä

”Olen tuntenut Riinan siitä asti kun olen Lempäälään muuttanut. Riina on hyvin perillä kunnan asioista ja hänellä on aito halu vaikuttaa yhteisiin asioihin.
Kolmen lapsen äitinä Riina tietää perhearjen haasteet ja pitää perheiden puolta oikeudenmukaisesti. Riina ei tunteja laske kun on kyse Lempäälän edusta.
Toivon Riinalle merkittävää äänimäärää suosittelen lämpimästi äänestämään häntä!”

Kristian Lella
yrittäjä ja pitkäaikainen valtuutettu, Lempäälä

”Riinalla on pitkä kokemus vaikuttamisesta ja politiikasta. Hän on tottunut
kantamaan vastuuta myös partiossa 
Näyttökuva 2017-04-03 kello 19.23.46merkittävillä pesteillä.

Tutustuimme Riinan kanssa aikanaan eduskunnassa, kun molemmat teimme kansanedustajan avustajan töitä.

Jokainen tulee toimeen Riinan kanssa. Hänellä on aito halu vaikuttaa asioihin. Riina tarttuu tarvittaessa toimeen ja käärii hihat.
Äitinä hän ymmärtää perheiden palvelutarpeet ja huomioi päätöksissä tulevaisuuden. Äänestä Riina jatkamaan hyvää työtä Lempäälän valtuustoon.”
Mari-Leena Talvitie
Kansanedustaja, Kokoomuksen eduskuntaryhmän vpj.

14563581_10154266984524442_4769343373203392024_n“ Olen työskennellyt tiiviissä yhteistyössä Riinan kanssa koko päättymässä olevan valtuustokauden ajan. Riina on tuonut valtuustoon ja ryhmäämme tuoreita ja reippaita näkökulmia ja ideoita. Riina on uuden ajan poliitikko, aktiivinen ja rohkea suomalainen nainen ja perheenäiti, jolla on laajat verkostot niin Lempäälässä kuin valtakunnan tasollakin. Hän on valmis käyttämään aikaansa ja energiaansa meidän kaikkien Lempäälän asukkaiden hyväksi ja ottamaan vastaan vastuullisia luottamustehtäviä. Voin lämpimästi suositella Riinaa jatkokaudelle!”
Sirpa Seppä,
yrittäjä, Lempäälän kunnanvaltuutettu ja kunnanhallituksen jäsen 2009-2017.

”Lempäälän kunnanvaltuustoon tarvitaan energinen ja osaava tulevaisuudentekijä, jolla on hyviä yhteyksiä valtakunnantason vaikuttajiin.”
Raimo Sirén
kunnallisneuvos
Lempäälä

” Lempäälässä tarvitaan nuoria ihmisiä kunnan tulevaisuutta suunnittelemaan ja siitä päättämään. Voiko parempaa vaihtoehtoa olla, kuin Riina? Hän on kasvanut Lempäälässä, mutta nähnyt muutakin maailmaa. Riinalla on poliittisen kokemuksen lisäksi hurjasti kokemusta järjestötoiminnasta partioharrastuksensa kautta. Hän osaa nähdä ja hallita suuria kokonaisuuksia, mutta myös tarttua toimeen käytännössä. Osaisitko itse suunnitella tapahtumia sadoille, jopa tuhansille osanottajille ja järjestää sellaisia? Riina hallitsee niin suunnittelukokoukset kuin budjetin laadinnan, mutta myös teltan narut ja haavan sitomisen. Suurtenkin tapahtumien järjestämisessä ajatuksena on, että yksittäinen osallistuja, usein lapsi tai nuori, saa turvallisessa ympäristössä kokea jotakin hienoa, oppia uutta ja olla osa suurta kokonaisuutta.
Riina kantaa vastuunsa. Siinäpä syy olla ehdolla näissä vaaleissa.”
Hanna Riikonen
Lempäälä

”Riinassa etevyys, ahkeruus, reiluus, luotettavuus ja positiivisuus yhdistyvät mitä parhaimmalla tavalla. Suosittelen lämpimäKuvaaja: Anna von Hertzensti Riinaa Lempäälän vaikuttajaksi ja ääniharavaksi.”
Harri Jaskari
Yrittäjä, Kansanedustaja emeritus
Tampere

”Riinasta Lempäälä saa osaavan ja taitavan valtuutetun, joka näkee olennaisen ja pystyy arvioimaan kokonaisuuksia ja niiden tarpeita.
Riina on ollut ja tulee olemaan monessa mukana ja nuortemme onneksi myös meille molemmille tärkeän kaikille sopivan partiotoiminnan parissa. Oma kokemukseni Riinasta on se että mihin hän tarttuukin, niin se asia myös hoidetaan laadukkaasti oman työn ja kyseisen tiimin avulla. Hän on valmis ottamaan ja kantamaan vastuuta ja toimimaan vastuun edellyttämällä tavalla.
Harri Länsipuro, FM, eMBA,
Työskentelen yritysrahoituksen, yrittäjyyden ja kansainvälistyvien kasvuyritysten parissa
Lempäälä

 ”Kunnan päätöksentekoon tarvitaan mukaan nuoria tulevaisuuteen katsovia osaajia. Riina tuntee päätöksenteon ja lainsäädäntötyön sekä kunnallisen että valtakunnallisen tason. Hän on energinen ja tunnollinen toimeen tarttuja, jonka kanssa on helppo keskustella ja tehdä yhteistyötä. Riina on erinomainen valinta kantamaan vastuuta Lempääläisten yhteisistä asioista!”
Pekka Ravi
kansanedustaja emeritus
Joensuu

Kuva: Elina Inkeroinen”Riina; nuori ja nainen, fantastinen yhdistelmä! Eikä tietenkään minkään nais,-tai nuorisokiintiön täyttämisen takia Lempäälässä, vaan ihan omilla avuillaan nuorena naisena. Riinalla on homma hanskassa tilanteessa kuin tilanteessa kokonaiskuvan kuin myös yksityiskohtien suhteen.  Hänellä on erinomaiset ihmissuhdetaidot ja aina positiivinen ote asioihin ja ihmisiin. Kyky oppia ja omaksua uutta on suuri ja palo vaikuttaa asioihin motivoi eteenpäin haasteellisissakin tilanteissa. Olet, Riina, ääneni ansainnut!”
Sari Kanti-Paul
yrittäjä/toimitusjohtaja Tekmil Oy ja osakas Toteutustoimisto Osaamo Oy
Lempäälä

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s