Elämää vaalien jälkeen

Näyttökuva 2017-04-10 kello 8.21.54

Eilen keskiviikkona vahvistettiin kuntavaalien tulos. Kokoomuksessa se oli erityisen jännittävää, koska Antti Perälän ja Marja Sundströmin valtuusto ja 1. varavaltuutetun paikka arvottiin saman äänimäärän vuoksi. Antti veti tällä kertaa pidemmän korren ja sai  valtuustopaikan. Muita suurempia yllätyksiä ei tarkastuslaskenta tuonut. Meillä oli äänet laskettu jo tarkkaan vaalipäivänä, kiitos siitä vaalitoimikunnille.

Vaalit ovat aina jännittävä paikka. Odotin vaalitulosta ensin kotona ja myöhemmin Lempäälän Kokoomuksen vaalivalvojaisissa seuraten tv-lähetystä ja netin välityksellä kehittyvää kuntakohtaista ääntenlaskua. Olen siis äärettömän epäsosiaalista seuraa, kun vain nökötän koneen äärellä seuraten tilannetta. Näissäkin vaaleissa minulla oli hurja määrä ystäviä ympäri maan ehdokkaana, joten pitkälle yöhön tutkailin ääntenlaskun edistymistä.

Kokoomus oli Lempäälässä jälleen suosituin puolue. Olen tästä onnellinen! Meillä oli huikean hieno porukka tekemässä vaalityötä ehdokkaillemme. Ehdokkaat puhalsivat loppuun saakka yhteen hiileen. Meillä oli hauskaa yhdessä ja se näkyi. Oli mahtavaa olla osa tätä tiimiä. Tässä kohtaa suuri kiitos vaalituloksesta kuuluu Hakalan Heikille, joka teki huikeasti hommia niin ehdoskahankinnassa, kuin vaalitapahtumien järjestämisessä ja koko kampanjan organisoinnissa. Tämän kaiken hän teki oman vaativan työn ja myös luottamustoimien ohessa. Nostan hattua ja kiitän nöyrästi ❤

Omalta osaltani olen äärimmäisen iloinen ja otettu saamastani äänimäärästä. Se todella ylitti odotukseni. 183 ääntä on reippaat parikymmentä ääntä enemmän kuin viime vaaleissa. Se on myös Kokoomuksen toiseksi suurin äänimäärä, kuudenneksi suuri koko ehdokasmäärästä. Tämä antaa uskoa siihen, että rehti ja avoin politiikan tekeminen on kantanut ja saanut arvostusta. Olen halunnut tarttua toimeen ja nostaa esiin uusia näkökulmia. Reippaan neljän vuoden aikana olen saanut paljon palautetta toimistani, yleensä positiivista. Samanlainen ote jatkuu, sen voin luvata.

Moni on jo ehtinyt kysyä, miten luottamushenkilöpaikat jaetaan ja koska hommat alkavat. Valtuustokausi alkaa uudella valtuustolla 1.6. Valtuustoryhmien väliset paikkaneuvottolut alkavat Kokoomuksen johdolla pääsiäisen jälkeen. Tiistaina kokoontuu kuitenkin tutulla kokoonpanolla kunnanhallitus, hommat eivät siis vaalien vuoksi olleet tauolla. Sitä ennen vietän pääsiäistä perheen kanssa. Ihanaa yhteistä aikaa, jota on kovasti kaivattu vaalivilinässä.

Rauhallista pääsiäistä Sinulle!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s