Vaalipäivän mietteitä #52

 

17861458_388880004831119_8270114275049960660_n

Kansanedustaja Harri Jaskari kävi tsemppaamassa Pauhu-Paviljongilla.

Eilen jaoin viimeiset mainokset, olin mukana Pauhu-paviljongilla tapaamassa kuntalaisia ja osallistuin mainioon Lempäälän lukiolaisten järjestämään ekolauantai tapahtumaan ja sen vaalipaneeliin Ideaparkissa. Siinä todellinen viimeinen kampanjapäivä!

Tämä kuntavaalikampanja on ollut hyvin erilainen kuin edellinen, jossa olin ensimmäistä kertaa ehdokkaana. Olen ollut mukana ehdokashankinnassa ja järjestänyt ehdokastapaamisia ja koulutuksia yhdessä muiden kanssa. Olen ollut myös mukana organisoimassa meidän tapaamisia ja vastaillut kymmeniin ja taas kymmeniin kysymyksiin joita ehdokkaillamme on ollut. Whatsapp ja messenger on laulanut tehokkaasti.

Lempäälän Kokoomuksen ehdokaslista on täynnä hyipputyyppejä. Meillä on ollut mieletön yhteishenki ja todella hauskaa yhdessä. Olemme kaiken vaalitohinan keskellä ideoineet Kokoomustoimintaa tälle ja tuleville vuosille. Olen iloinen ja ylpeä jokaisesta ehdokkaastamme ja heidän tukijoukoistaan!

Kokoomuksessa asiat tehdään yhdessä. Meillä jokaisen ääni tulee kuulluksi ja jokainen saa heittää ideansa kehiin.  Myös kampanjan aikana tarttuttiin toimeen ja osallistuttiin omiin ja muiden puolueiden järjestämiin tapahtumiin joihin saimme kutsuja. Tässäkin vaalikampanjassa toteutettiin ystävänpäivän tikkaritempaus, kuvattiin uimahallivideo, tanssittiin, luettiin päiväkirjoja ja dekkareita ja neulottiin sukkia. Paistettiin munkkeja, heitettiin tikkaa, osallistuttiin vaalipaneeleihin, syötiin siipiä. Ei sovi unohtaa kohtaamisia kauppojen pihoissa ja Pauhu-Paviljongilla.

Tänään varsinaisena vaalipäivänä pitkän kampanjarupeaman jälkeen oli jotenkin rauhoittavaa osallistua koko perheen voimin palmusunnuntain perhemessuun Lempäälän kirkossa. Messun jälkeen osallistuin partioystäväni kanssa Piispa Matti Revon johtamaan keskusteluhetkeen seurakunta-talolla. Lempäälän seurakunnassa alkaa nyt piispantarkastus. Partiolaisena odotan kovasti piispantarkastuksen tuomia keskusteluja ja kohtaamisia seurakunnassa. Iltapäivällä lähdemme pikkumiehen kanssa virpomaan ainakin Kuljun-Vaarille ja naapuriin.

Vaalipäivä huipentuu illalla jännittämiseen, kun ääntenlasku alkaa. Illalla sitten nähdään millainen onnistuminen kampanjani oli ja saanko vielä uuden valtakirjan kuntalaisilta toimia valtuutettuna. 17342663_377832619269191_6172693590104797698_n

Käytä ääntäsi, koska voit!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s