Hyvää pöhinää

Torstaina julkaistun Ylen lukijaäänestyksen mukaan vuotta 2013 kuvaa parhaiten sana ”pöhinä”. Kokeneemmat konkarit politiikassa ovat kertoneet, että kaikkien kohdalle tulee joskus se ensimmäinen kerta, kun oikein innostuu jostain asiasta.

Minä innostuin tänä syksynä. Minusta Lempäälässä on hyvää pöhinää…

Kunnanhallitus kokoontui syksyn aikana seurakunnan kanssa yhteisiin tapaamisiin Hääkiven visiointipajassa. Tapaamisten tarkoituksena oli visioida sitä Lempäälän keskustaa. Eikä siis vain miltä haluaisimme sen näyttävän, vaan ennen kaikkea sitä mitä siellä tulisi olla, miten sijoitettuna ja millainen fiilis meille jää asioidessamme Lempäälässä. Miten tätä kaikkea kunta ja seurakunta voisi edistää?

Voisiko meistä olla toisillemme hyötyä, voisiko yhteiskäytöllisistä tiloista olla iloa kaikille, myös kuntalaisille?

Tästä minä innostuin!

Keskustelu oli vilkasta ja ideoita sinkoili sinne-tänne. Kenenkään ajatuksia ei torpattu, vaan niista innostuttiin lisää. Tapaamisten jälkeen monen mielessä oli hyyvä pöhinä erilaisista ajatuksista.

Muistan päivän, kun Ideaparkilla aikanaan poltettiin kaskea. Lempäälän suuri ylpeys Ideapark oli vielä kaukainen haave ja monet miettivät mitä kaikkea siellä voisikaan olla? Marjamäessä on tapahtunut paljon Ideaparkin valmistumisen jälkeen ja tapahtuu edelleen. Ideapark ja nyt meneillään oleva keskustan kehittämisen visiointi on mielestäni myös viesti yhteisestä tahtotilasta, joka meillä Lempäälässä vallitsee. Tulevaisuuden rakentaminen vaatii meitä kaikkia, se myös vaatii paljon aikaa ja pitkäjänteisyyttä. Ideaparkin visiointi oli aikanaan jo viesti siitä, että Lempäälässä osataan, uskalletaan ja halutaan tehdä asioita uudella rohkealla tavalla. Tätä polkua haluan jatkossakin kulkea! Lisää pöhinää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s