Lämmin kiitos

Vaalit on käyty ja tarkastuslaskennan jälkeen vahvistetaan uusi valtuusto seuraavalla neljälle vuodelle. Vaalien tulos kertoo, että Kokoomukseen luotetaan edelleen myös Lempäälässä.

Oma äänimääräni oli huikea. Tuntuu hienolta saada ensikertalaisena näin upea äänimäärä ja painava valtakirja lempääläisiltä. Sain ennakkoäänestyspäivinä ja vaalipäivänä paljon viestejä ympäri Lempäälää ystäviltä, jotka ovat halunneet antaa äänensä minulle. Se tuntui hienolta.

Kokoomuksella oli vaalien aikana hyvä yhteishenki niin valtakunnallisesti, kun meillä Lempäälässä. Teimme yhdessä hyvää ja näkyvää vaalityötä ympäri kuntaa. Erityisen iloinen olen siitä, että saimme vielä viimeisellä viikolla pääministeri Jyrki Kataisen vieraaksemme vauhdittamaan kampanjaamme.

Suurin kiitos tuloksesta menee ehdottomasti äidilleni, joka teki jälleen upeaa työtä meidän kaikkien ehdokkaiden eteen vaalikentillä. Silloin, kun minä tein töitä Suomen suurimman nuorisojärjestön ja parhaimman lasten ja nuorten harrastuksen tulevaisuuden eteen, teki äitini vaalitöitä minulle ja muille ehdokkaille, jakaen esitteitä ja keskustellen ihmisten kanssa ympäri Lempäälää. Hyvä tsemppi kantoi koko vaalikampanjan.

Ystävät ja tukijat jaksoivat tsempata ja käydä rakentavia keskusteluja kanssani pitkin syksyä. Heidän tuellaan oli hyvä lähteä ehdokkaaksi rakentamaan vieläkin parempaa Lempäälää.  Vaalimenestys, kuten politiikkaakin tehdään yhteistyöllä!

Vuoden vaihteessa uusi pesti alkaa. Kunnallispoliittisen päätöksenteon perimmäinen tavoite on varmistaa sujuva ja mutkaton arki. Käytännössähän tämä tarkoittaa sitä, että ihmisen arki kulkee eteenpäin ilman turhaa byrokratiaa ja asioiden kanssa painimista.

Kunnan tehtävistä tärkein on peruspalveluiden saatavuudesta ja laadusta huolehtiminen. Peruspalveluiden tarpeen ja tarjonnan tulee myös kohdata. Tässä usein auttaa, kun meillä päättäjillä on päätöksiä tehdessään käytössään terve järki ja asiakasnäkökulma.

Haluan valtuustokaudella tehdä töitä sen eteen, että lempääläisten arki on sujuvaa ja että Lempäälässä palvelut voidaan myös tuoda mahdollisimman lähelle kuntalaista. Tapoja palveluiden tuottamiseen on monia ja näistä pitää pystyä valitsemaan paras, laadukkain ja taloudellisin. Kunnan hallinnon tulee olla valmis uudenlaisiin rohkeisiinkin uudistamisiin, mikäli se on järkevää ja sillä saadaan aikaan säästöjä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s