Pidetään poliisin palvelupiste Lempäälässä

Poliisin palvelupiste Lempäälässä on uhattuna, kun säästöt ajavat poliisin hallintorakenneuudistusta eteenpäin. Säästettävä on, ja yksi säästöjen kohteista saattaa hyvinkin olla meidän oma palvelupisteemme Asematiellä.

Jo nyt Tampereen poliisiaseman palvelupiste on tukossa. Myös Valkeakosken poliisiasemalla jouduttaisiin varmasti lisäämään resursseja, mikäli asiointi Lempäälästä siirrettäisiin jompaankumpaan paikkaan. Valkeakoski suuntana on muutoinkin monille erillisen matkan tekemistä, joka veisi vain enemmän aikaa ja vaivaa.

Säästöjen syy on selvää ja niitä on luonnollisestikin saatava aikaan. Mieluummin vähennämme poliisihallintoa kuin väkeä kentältä. On selvää, että lupapalveluiden hoitamisessa pystymme tulevaisuudessa yhä enemmän hyödyntämään internet-palveluita, mutta silti moni asia on nopein ja helpoin tapa hoitaa kasvotusten.

Lempäälän poliisin palvelupiste on nyt avoinna jokaisena arkipäivänä, mutta vain maanantaina yli neljään. Tämä asettaa monille työssäkäyville haasteita ehtiä ajoissa hoitamaan asioitaan. Onkin ennustettu, että moni toimipiste voitaisiin korvata viranomaisten yhteispalvelupisteillä. Voisiko tässä olla ratkaisu? Olisiko yhteispalvelupisteellä mahdollisuus joustavimpiin aukioloaikoihin tai voisiko se palvella meitä monipuolisemmin ”yhden luukun taktiikalla”?

Poliisin palveluverkosta tehdään vielä erilliset päätökset loppuvuodesta. Toivottavasti Lempäälän palvelupiste on edes jossain muodossa mukana tässä päätöksessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s