Miksi juuri Kokoomus?

Miltä näyttää tulevaisuuden hyvinvointisuomi tai millaisia rakennuspalikoita me tarvitsemme? Koen, että me kokoomuksessa haluamme olla rakentamassa paremminvointivaltiota, vaikka se vaatisikin juuri nyt haastavia päätöksiä ja vastuun kantamista. Ajatus siitä, että katsomme rehellisin silmin tulevaisuuteen, on syy siihen, miksi minä haluan olla osa tätä kansanliikettä. Politiikassa ei yksin pärjää, vaan tarvitsemme lähellemme ihmisiä, joiden kanssa tehdä yhteistyötä ja joiden kanssa jakaa ajatuksia. Vain tekemällä yhteistyötä voidaan vaikuttaa asioihin ja oppia.

Äitini on ollut minun moottorini myös politiikan sektorilla. Innostus ja innovatiivisuus, sekä aito tahto tehdä ja tarttua toimeen ovat niitä arvoja, jotka koen perineeni pitkään politiikassa mukana olleelta äidiltäni. Olin jo pienenä tyttönä mukana Lempäälän Kokoomuksen tilaisuuksissa mm. jakamassa karkkeja kansalaisille. Se oli hauskaa puuhaa, enkä kokenut koskaan, että minua olisi kasvatettu tai pakotettu kokoomuslaiseksi tai edes ajattelemaan kokoomuslaisesti. Liityin Kokoomukseen vasta vuonna 2007 eduskuntavaalien alla omasta tahdostani ja ehkä jopa äitini yllätykseksi. Politiikasta tuli työ vasta myöhemmin keväällä 2007. Halusin mukaan puolueeseen, jonka toiminnasta ja tavasta tehdä politiikkaa olin aidosti innostunut presidentinvaalien alla 2006 ja myöhemmin päästessäni mukaan Jaskarin Harrin vaalikampanjaan 2007. Olen edelleen sitä mieltä, että Harrin tekemä kova työ kokoomuksen eteen on luonut sen pohjan jossa nyt olemme, Suomen suurimpana puolueena.

Kokoomus on myös puolue, joka haluaa tehdä asioita, eikä vain marista ja sanoa kaikkeen lähtökohtaisesti EI. Lukiessani torstain 20.9. Lempäälän-Vesilahden Sanomien mielipidekirjoitusta (Juha Kuisma) olin vieläkin vakuuttuneempi siitä, että Lempäälässä todella tarvitaan politiikkaa, joka ei pelotte tai sano aina kaikkeen EI, EI ja EI!, vaan katsoo asioita rehellisesti ja perustaa mielipiteet ja päätökset faktoihin eikä vain tunteisiin.

Pidän äärimmäisen tärkeänä, että voin ilmaista oman mielipiteeni ilman, että sen sanotaan olevan huono tai väärä siksi, että se olisi puolueeni ideologiaa vastaan. Arvostan tahtotilaa siitä, että meillä jokaisella pitää olla tasa-arvoiset mahdollisuudet valita itse mm. opiskelupaikka tai työuran suuntautuminen.

Työn tekemisellä ylläpidämme yhteiskuntaa. Työn tekemisen ja yrittämisen tulee olla kannattavaa. Työn tekeminen vie päivästämme suuren osan. Siksi sen tulisi olla mielekästä, oikeudenmukaista ja palkitsevaa tekijälleen. Työ tuo mukanaan talouskasvun, jolla ylläpitää palvelutasoa.

Olen ylpeä siitä, että kokoomuksessa on nuoria ihmisiä mukana toiminnassa ja päätöksenteossa. Tahto tehdä Suomesta parempi paikka kuin se on ollut, on syy olla mukana politiikassa. Peruuttamalla kun ei pääse eteenpäin! Siis katse tulevaisuuteen, siksi Kokoomus!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s