Kohti kotikuntani kunnanvaltuustoa

Pohdin vuoden 2008 kunnallisvaalien alla ehdokkaaksi asettumista pitkään. Päätös olla lähtemättä ehdolle syntyi pitkälti siitä, että halusin rauhassa pohtia mihin lähden rakentamaan elämääni. Olin aloittanut edellisenä keväänä työt Helsingissä ja minusta tuntui siltä, että halusin antaa Helsingille mahdollisuuden. Nyt neljä vuotta myöhemmin päätin samasta syystä lähteä ehdokkaaksi kotikunnassani; Helsinki oli saanut mahdollisuutensa, työpaikasta huolimatta kotini on ja pysyy Lempäälässä. Haluan rakentaa Lempäälän tulevaisuutta ja kantaa vastuuta yhteisistä asioista.

Teen töitä eduskunnassa kahden kansanedustajan avustajana. Tunnen päätöksenteon ja lainsäädäntötyön työni kautta. Koska valtio- ja paikallishallintoa ei voi, eikä pidä ajatella täysin erikseen toisistaan on hyvä tuntea molemmat. Tiedän mitä on asioihin vaikuttaminen sekä myös sen kuinka ja koska se tapahtuu. Tiedän mitä on vaikeiden päätösten tekeminen ja vastuun kantaminen päätöksistä.

Haluan Lempäälän päätöksentekoon mukaan nuoria aikuisia, jotka näkevät ja tuntevat Lempäälän omasta näkökulmastaan ja jotka haluavat vaikuttaa siihen miltä kotikuntamme näyttää tulevaisuudessa. Haluan olla mukana tässä joukkueessa, sillä uskon että hyvät tulokset saadaan aikaan yhdessä tekemällä.

Tule mukaani rakentamaan parempaa Lempäälää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s